Bemutatkozunk

Íme, a www.hasznaltuzletberendezesek.com és/vagy www.huzbe.com oldal rövid bemutatkozása!

A HUZBE.COM tematikus apróhirdetési felület, mely jellemzően használt  kereskedelmi és vendéglátó ipari üzletberendezéssel, illetve azok kiegészítőinek értékesítésével foglalkozik. Oldalunk küldetése a nagyobb felhasználók feleslegessé vált, de más kisebb piaci szereplők számára még használható technológiai berendezések, eszközök értékesítése. Weblapunk kifejezetten még használható, esztétikailag és műszakilag elfogadható állapotú berendezések értékesítését végzi.
Közel húsz éves kereskedelmi és a kereskedelemmel kapcsolatos műszaki munkánk során több tucat üzlet technológiai kialakítását, berendezését terveztük meg, építettük be és üzemeltettük. Számtalanszor elfordult, hogy az átadott üzlet berendezését a nyitást követő 5, 10 év elteltével részben, vagy egészben lebontottuk és újat építettünk be. Ilyenkor a használt berendezéseket csak részben – sokszor áron alul- tudtuk eladni, mivel nem állt rendelkezésre egy olyan felület, ahol a kereslet és a kínálat találkozhatott volna. A piac tehát megvolt, sőt, a kereslet és a kínálat napjainkban is megvan, de megfelelő piactér, illetve felület nélkül nem találkoznak a kereskedői igének. Weblapunkkal megoldást kínálunk kereskedőknek, élelmiszerkereskedőnek, vendéglátósoknak, hentesek egyaránt, legyen szó értékesítésről, vagy vásárlásról.  
Hosszú előkészítő munkával készítettük el a www.hasznaltuzletberendezesek.com és/vagy www.huzbe.com oldalt, amelyen keresztül az eladók és vevők egymásra találnak, határon belül és határon túl.

Íme néhány érv, hogy miért érdemes használni a weboldalunkat;
  • Oldalunk használatával mindenki jól jár! Elégedett az eladó, hiszen részösszeget visszakap az eladott cikk egykori árából.
  • Elégedett a vevő, hiszen pénzt takarít meg a használt termék vásárlásával.
  • Elégedett mindkét fél, hiszen mindketten pénzt takarítottak meg, sőt együtt sokat tettek a környezetért, azzal, hogy meghosszabbítják a berendezések életciklusát.
Weblapunk fejlesztése során kiemelten figyeltünk az élelmiszerkereskedőre és vendéglátóipari vállalkozásokra.
  • Egyszerűvé tettük a keresést; felhasználóink válogathatnak például hűtött, hűtetlen berendezések között, - sőt, hamarosan- méret, szín, ár, vagy akár, gyártó alapján! Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, legyen szó mérlegekről, szeletelőkről, rozsdamentes berendezésekről, vagy éppen hűtéstechnikai berendezésekről, alkatrészekről.
  • Ha nem találja meg oldalunkon a keresett terméket, kérjük, írjon nekünk, hogy kapcsolatainkat felhasználva megtaláljuk Önnek a keresett terméket, vagy alkatrészeket.
  • Oldalunk használata a vevőknek minden esetben díjmentes. Az eladók – rendkívül méltányos áron- egyedi megállapodást követően térítés ellenében hirdethetnek az oldalon. (Ajánlatunkat a lenti email címen kérheti.)  
 

Végezetül kellemes időtöltést és rengeteg sikeres üzletet kívánunk a www.huzbe.com használata során!

 

Üdvözlettel:

 

A www.huzbe.com csapata

 

 

 

Ha kérdése, észrevétele, javaslata van, kérjük, írja meg nekünk az info@huzbe.com címre!

Keresés


"S" Akciós felújított kocsik itt:


"L" Akciós felújított kocsik itt:


"XL" Akciós felújított" kocsik it

Menu